Grondverzet

welke klus u ook heeft,
wij kunnen u van dienst zijn.

Grondverzet

Machineverhuur Midden-Nederland, is een bedrijf dat een no-nonsense instelling heeft. Klanttevredenheid en service staan bij ons op nummer één!

Wij bieden verschillende mogelijkheden om grondwerk voor u uit te voeren. Dit doen wij door gebruik te maken van moderne en goed onderhouden machines en apparatuur. Deze website geeft u een goed beeld van alle mogelijke werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Wanneer u graag meer informatie wilt over de mogelijkheden voor u eigen tuin, oprit of andere werkzaamheden op het gebied van grondverzet, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via de contactgegevens die op deze website staan.

Grondverzetbedrijf met oog voor uw wensen

Wanneer u op zoek bent naar een grondverzetbedrijf voor uw werkzaamheden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij grondwerk voor uw tuin, maar ook bij grotere projecten, zoals het leggen van een fundering, kunnen wij u helpen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, dus welke klus u ook heeft, wij kunnen u van dienst zijn.

Meer dan een grondverzetbedrijf

Machineverhuur Midden-Nederland biedt u meerdere diensten dan alleen grondverzet. Wij zijn als bedrijf breed inzetbaar. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

- Grondwerk voor uw tuin
- Graafwerkzaamheden
- De levering van grond en zand

Dit is maar een klein overzicht van de werkzaamheden die ons grondverzetbedrijf voor u kan verrichten. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Klantgericht

Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk en dit is dan ook terug te vinden in diverse facetten van onze werkwijze. Ons grondverzetbedrijf zet graag net een stap extra om geheel aan uw wensen te kunnen voldoen. Wij verzorgen uw werkzaamheden van begin tot eind. Dit betekent wij alles netjes achter laten als wij klaar zijn. Eventueel afval wordt door ons opgeruimd en weggevoerd.

Flexibele werktijden

Om volledig op uw wensen te kunnen inspelen, zijn onze werktijden flexibel. Wij werken dus niet van negen tot vijf, maar wij houden rekening met u en uw drukke leven. Wanneer u een afspraak maakt met ons grondverzetbedrijf, dan kijken wij met u naar de mogelijkheden. In overleg bepalen we dan samen op welk tijdstip de werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden.

Meer informatie? Neem direct contact met ons op.
  • Voobereiding

    Wij komen langs om het werk te bekijken en in te schatten

  • Realisatie

    Het grondverzet wordt zorgvuldig en met vakkennis gerealiseerd

  • Resulaat

    De nette afronding van het werk zorgt voor het perfecte en gewenste resultaat